Menu Zoeken Vind een salon

Ontdek Flash Pro Hair Make-Up

HAIR FASHION NIGHT 2018

Boek jouw gratis color & styling op vrijdag 8 juni
in een salon bij jou in de buurt

L’Oréal Hair Fashion Night

Join op vrijdag 8 juni het grootste haarevent van het jaar!

Kies uit één van de deelnemende salons en be part of Hair Fashion Night in jouw eigen stad, samen met je vrienden. Boek jouw gratis 30 minuten color & styling met Flash Pro Hair Make-Up en ontdek de laatste trend in jouw favoriete salon: voor één nacht DE place to be.

Boek nu jouw gratis color & styling in een salon bij jou in de buurt en nodig al je vrienden uit! Geniet samen van een leuke party en ontvang bovendien leuke Hair Fashion Night goodies!

Ontdek Hair Fashion Night vorig jaar

De L’Oréal Hair Fashion Night is na 3 eerdere fantastische edities inmiddels een begrip bij fashion loving Nederland. Een nacht die, naast de nieuwste innovaties en trends, helemaal in het teken staat van jou en jouw haar!

Ontdek de looks met Colorfulhair Flash Pro Hair Make-UpOntdek de nieuwe 1 day wash out van Colorfulhair! Geef jouw lokken voor één avond een nieuwe kleur: van Midnight Fuchsia tot Gold Digger. De kleuring geeft niet af en is er in 1 wasbeurt volledig uit. Ga voor 1 van de 11 kleuren of vraag naar een mix. Probeer de looks nu GRATIS tijdens Hair Fashion Night en boek nu jouw spot bij een salon in jouw buurt!Style My Hair app

Wil je al een nieuwe haarkleur proberen? Download de Style My Hair app nu!