Menu Zoeken Vind een salon

ONTDEK PRO | FIBER

Het enige herstel
is langdurig herstel.

Vraag naar een diagnose voor Pro Fiber bij uw dichtstbijzijnde kapperVind jouw salon

Ontdek het protocol in de salon

Hoe het te gebruiken door Cut by Fred

@cutbyfred

Voor veel vrouwen is beschadigd haar een dagelijkste uitdaging. Pro Fiber biedt een op maat gemaakte in-salon oplossing voor all niveaus van haar beschadiging.
 1. 1

  BEGIN IN DE SALON

  IN DE SALON

  Het PRO FIBER protocol is persoonlijk en gebasseerd op een unieke haar beschadiging diagnose uitgevoerd door de kapper om de mate van beschadiging en de juiste producten te selecteren passend bij het gevoeligheids niveau van uw haarvezel.

 2. 2

  ONEINDIGHEID VERLENGD**

  IN DE SALON

  Na de diagnose past de kapper de specifieke haar behandeling toe: het herstellen van het haaroppervlak - RECTIFY, verbeteren van het haar met beschadigde haaroppervlak en cortex - RESTORE, herstellen of herstructureren van haar met zeer beschadigde cortex - RECONSTRUCT.

 3. 3

  3 REACTIVEER THUIS**

  THUIS

  De kapper schrijft het thuis programma voor, voor een langdurig** effect, van zes weken*** van continue behandeling.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

15 jaar onderzoek

Patricia Pineau

L'Oréal´s Scientific Communications Director.

Het is de beste formule ooit op het gebied van beschadigd haar.

Na 15 jaar intensief onderzoek en 15 jaar patenten, hebben de L´Oréal onderzoeklabratories de meest verfijnde haar verzorging technologie tot op heden ontwikkeld: het APTYL 100 moleculair complex. Door het combineren van Aminosilaan met een unieke polymeer, heeft L'Oréal voor het eerst de weg vrijgemaakt voor een nieuwe generatie van langdurige* haarverzorging. L'Oréal research heeft vele testen uitgevoerd om zowel de werkzaamheid als de duurzaamheid van APTYL 100 aan te tonen.

3 niveaus van beschadigd haar 3 complete gamma's

Geïnspireerd de inzichten van L'Oréal's onderzoek naar beschadigd haar, heeft L'Oréal Professionnel drie niveaus van beschadigd haar vastgesteld: niveau 1, alleen het haaroppervlak is aangetast; niveau 2, het haaroppervlak en de cortex zijn beide aangetast; niveau 3, het haaroppervlak en de cortex zijn beide zwaar beschadigd.

Door een diepgaande kennis van haar beschadiging, heeft L'Oréal Professionnel speciaal 3 specifieke PRO FIBERgamma's; aangepast aan ieder niveau van beschadiging: RECTIFY, RESTORE, RECONSTRUCT. Deze ranges bieden een gerichte aanpak voor ieder niveau van haar beschadiging, voor ongeëvenaarde resultaten.

REVIEWS & OPMERKINGEN

Zij zijn u voorgegaan

Na de behandeling in de salon, merkte ik dat mijn haar voller and sterker aanvoelde, alsof ik een dichtere haar massa had.

@allyfantaisies
Lees het artikel

Ik zei zelfs "Het voelt alsof ik 20% meer haar heb". Het is niet een wetenschappelijke waarde. Het is een duidelijk gevoel.

@magalibertin
Lees het artikel

Anders dan andere behandeling laat het mijn haar niet glibberig en plat aanvoelen. Het is een ander soort gladheid, ik kan het niet eens omschrijven.

@nitronisi
Lees het artikel

Zelfs met het gebruik van veel hitte tools (en ik bedoel echt veel) houdt het mijn haar glad en vol - en zeer belangrijk - zonder het zwaar te maken.

@desifare
Lees het artikel

Ik geef toe dat ik onder de indruk was van de zachtheid die het geeft. Het meest overtuigende was het gevoel dat mijn haarpunten "voller" aanvoelde.

@magalibertin
Lees het artikel

Ik deed veel verzorgende haar behandelingen in de salon, maar vaak merkte ik geen verschil. Hier heb je overduidelijk het idee van sterker en voller haar.

@allyfantaisies
Lees het artikel

Eva Green houdt van Pro Fiber

Eva Green

Actrice

Als een actrice, ondergaat mijn haar veel bewerkingen en beschadigingen. Eerlijk waar, Pro Fiber is geweldig. Voor het eerst voelt mijn haar weer alsof het voor altijd is hersteld!

* Van L'Oréal Professionnel - Instrumentele testen: Pro Fiber shampoo + concentraat + technisch masker - tot 4 keer wassen met Pro Fiber shampoos (Rectify/Restore/Reconstruct).

** Zelf-evaluatie bij 333 vrouwen die Rectify en Reconstruct van Pro Fiber gedurende 15 dagen gebruikten.

*** Reactivatie en verlenging van de salonbehandeling door: Pro Fiber shampoos tot 4 keer wassen + Re-charge na elke 4e wasbeurt.