Menu
Smartbond packshot

Bonding

Smartbond Kit

Smartbond | ml

 • Verbindt

 • Versterkt

Versterk en bescherm het haar bij iedere kleurbehandeling

haar type

-Beschadigd haar

-Droog haar

-Dof haar

-Gekleurd haar

-Highlights

-Ontkleurd haar

resultaten

-Verstevigend

-Meer weerstand

-Zachter

-Glanzender

SMARTBOND is onze nieuwe beschermende en versterkende service, speciaal ontwikkeld voor haarexperts. Met input van onze haarexperts heeft L’Oréal’s onderzoeks & Innovatie afdeling met hun 100 jaar wetenschappelijke kennis Smartbond ontwikkeld.


SMARTBOND is een uniek systeem dat het haar beschermt en verstevigt tijdens technische services (zoals ontkleuren en kleuren). Het systeem bestaat uit 3 componenten, de eerste 2 worden in de salon gebruikt en de 3e is voor thuis. Het is erg makkelijk te gebruiken en te integreren in de routine van haarexperts.


Wanneer kies je als consument voor een SMARTBOND beschermende en versterkende haarbehandeling?


Wanneer je je haar regelmatig laat kleuren, of het nu balayage, ontkleuren of een full head in diverse kleurschakeringen is, wil je het beschermen tijdens de kleurbehandeling in de salon. Met SMARTBOND bescherm en versterk je het haar tijdens het kleuringsproces of ontkleuringsproces van het haar. Zo kan je optimaal genieten van een schitterende haarkleur én van stevig, glanzend haar. Ook kan SMARTBOND gebruikt worden bij beschadigd, droog of dof haar dat een boost nodig heeft. SMARTBOND maakt je haar steviger, zachter en glanzender.

ResultHair_Smartbond
 1. Protocol_packshot_step1

  1

  STAP 1 - TOEVOEGING

  in salon only


  Voeg toe aan het kleur- of ontkleuringsmengsel. De bond beschermt en versterkt het haar tijdens de technische kleuring service.

 2. Protocol_packshot_step2

  2

  STAP 2 - PRE - SHAMPOO

  in salon only


  Was het haar na het uitspoelen van de kleur of ontkleuring met de Smartbond pre-shampoo. Deze shampoo helpt om alle chemicaliën uit het haar te wassen en om de samenhang van de haarvezel opnieuw te creëren.

 3. Protocol_packshot_step3

  3

  STEP 3 – CONDITIONER

  at home


  Gebruik deze één keer in de week net zoals een conditioner, na de shampoo. De derde stap versterkt de haarvezel, week na week. Jouw klant behoudt zo het beste salon resultaat, makkelijk thuis.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

#STYLEMYHAIR

Get inspired Voor / Na

Moodboard_portrait_Smartbond
Moodboard_landscape_Smartbond
Moodboard_square_Smartbond1
Moodboard_square_Smartbond2

Moodboard_square_Smartbond3
Smartbond packshot

Bonding

Smartbond Kit

Krijg een Smartbond Kit diagnose bij jouw dichtstbijzijnde salon

Bij dit product is een haar diagnose van een professionel genoodzaakt.