Menu Zoeken

No Time? No Worries. Op maat gemaakte highlights in de helft van de tijd.*

1 express systeem,3 Instant services

1 express systeem,3 Instant services

Het Instant HighlightsSysteem

Backstage_Large_Portrait_InstantHighlights

Het Instant Highlights express verhelderingssysteem bestaat uit de Instant Highlights tool, de verhelderingscrème en de bijbehorende aluminiumfolies. Het gebruik van deze drie producten samen zorgen voor een optimale werking.  De Instant Highlights verhelderingscrème is ontworpen met pro-hitte technologie om het verhelderingsproces te versnellen met behulp van warmte. Het is verrijkt met oliën om een optimale textuur te waarborgen voor gecontroleerde verhelderingsresultaten.

De Instant Highlights tool bereikt een temperatuur van 140°C, die elke 0,2 seconden wordt gereguleerd. Deze gereguleerde temperatuur is lager dan klassieke stijltangen om een egale lift te waarborgen. 

De Instant Highlights folies zijn 18 microns dik en zijn samengesteld met een gecontroleerde aluminium zuiverheid om de verheldering onder controle te houden. 

Dit systeem zorgt ervoor dat kappers op maat gemaakte highlights kunnen zetten in maximaal 45 minuten. Dit is de helft van de tijd van de meeste verhelderingsservices. Instant Highlights is enkel aanbevolen voor gedeeltelijke verhelderingstechnieken, zoals face contouring of natuurlijke highlights, tot wel 15 highlights.

Ontdek het

 

Wat deskundigen denken van Instant Highlights?

;