Menu

Welkom bij
L’Oréal Professionnel

Graag nemen we je mee in ons merk

Over L’Oréal Professionnel

Als dé partner van salons is het onze taak om te blijven innoveren en jouw vak op te waarderen in al zijn aspecten: het ambacht van kleuren, de wetenschap van haarverzorging en de kunst van het stylen.

Het is onze missie om de kappers bij te staan in hun vak en om hen te laten excellereren. We willen samen met jou de beste services, trends, technieken en producten ontwikkelen, niet alleen vóór jou, maar ook mét jou. Wij geloven dat onze kennis en jouw ambacht een onovertroffen duo is.

In een wereld waar nieuwe behoeftes en wensen constant ontstaan, zijn we toegewijd om kappers de meest op maat gemaakte behandelingen te geven. We willen hen samen met jou hen uniek laten voelen en hen laten stralen.

We zijn gepassioneerd over wat we doen. We zijn gepassioneerd over de creatieve artiesten in de salons. We zijn geïnspireerd door Fashion. Door trends. We zijn gepassioneerd over kappers, hun haar, hun wensen, hun schoonheid. Deze passie dragen we nu al meer dan een eeuw uit en we willen deze passie meer dan ooit met jou delen. Welkom bij L’Oréal Professionnel.

Neem contact op
 

Onze klanten aan het woord

Wij hebben meerdere kapsalons en het is voor ons belangrijk een partner te hebben die ECHT met ons meedenkt. L'Oréal Professionnel heeft een ruim aanbod van producten en alle vakkundigheid die je van een grote multinational verwacht.

Maar nog belangrijker: Door hun persoonlijke aanpak voelen wij ons geen nummertje . Zij spreken de taal van kappers EN  begrijpen ondernemers! Dankzij L'Oréal Professionnel groeien wij jaarlijks en hebben we een beter resultaat dan ooit!

Met creatieve groet, Tino & Tim Novelli-Rutten

Onze klanten aan het woord

Voor mij zijn drie pijlers belangrijk in mijn salon: kwaliteit, empathie en beleving. Als leverancier biedt L’Oréal op elke van de drie pijlers ondersteuning wat een stuk regeldruk bij ons wegneemt. Zo kunnen wij de kwaliteit ontwikkelen met een gestructureerd opleidingsplan en de empathie en beleving optimaliseren door de inspiratie van Salon Emotion en andere business ondersteuning die zij bieden.

In juli 2017 is onze nieuwe salon geopend, dankzij de inspiratie van Salon Emotion en ideeën vanuit L’Oréal, hebben wij elke stap apart bekeken en daar aandacht aan besteed. Zo wordt het naar ons idee een ware beleving voor de klant die elke 3 maanden van thema veranderd.

Leander

L'Oréal Professionnel:
Master & Stand Out

L’Oréal Professionnel biedt jou de meest uitgebreide selectie met o.a. trainingen op kleur, knippen, hairstyling en business, afgestemd op de verschillende levels van jou en je team.

Aanvullend organiseren wij inspirerende events waarin alle aspecten van het vak worden benadrukt. Al onze trainingen worden verzorgd in onze academie te Hoofddorp of op locatie bij jou in de buurt. In combinatie met onze E-learning betekent dit dat opleiding nog nooit zo toegankelijk is geweest.

Bovendien bieden we als business partner een breed aanbod aan tools om jouw salon te ondersteunen.We maken beeldmateriaal beschikbaar, blijven steeds in contact met jou en bouwen mee aan jouw business, zowel off- als online.

Meer informatie hoe jij jouw business, creativiteit en talent kunt ontwikkelen vind je op de educatie website.

Ontdek de mogelijkheden

Als dé partner van salons is het onze taak om te blijven innoveren en het kappersvak op te waarderen in al zijn aspecten: de expert in kleuren, de wetenschap van haarverzorging en de kunst van het stylen. Het is onze missie om de kapper bij te staan in het vak en om deze te laten excelleren. We willen de beste services, trends, technieken en producten ontwikkelen, niet alleen vóór jou, maar ook mét jou. Wij geloven dat onze kennis en het kappersvak een onovertroffen duo is. Het is niet voor niets dat onze professionele haarproducten een wereldwijde hit zijn in de haarsalons, maar ook thuis.

We hebben alles veranderd, behalve de iconische formule. Sinds de lancering in 1978 heeft Majirel zich snel ontwikkeld en is het dé referentie geworden in het permanente kleurspel. Waaraan dit succes te danken is? De innovatieve formule zorgt voor een perfecte dekking, langdurige verzorging én... de droom werd werkelijkheid met de komst van een romige, niet druipende textuur.

L'Oréal Professionnel presenteert Serie Expert Pro Longer, de 1ste professionele lijn die lengten versterkt en punten voller maakt, aangedreven door de gepatenteerde verdikkingstechnologie Filler A100. Geen afweging meer tussen lengte en dikte.

French Balayage For All. L'Oréal Professionnel introduceert de blended balayageservice in 2 stappen, voor een geneutraliseerd en glanzend resultaat "à la Française". De perfecte service om aan alle wensen van vrouwen te voldoen. Voor een subtiel, natuurlijk en elegant resultaat en toch zichtbaar.

Meer weten over L’Oréal Professionnel? Contacteer ons!


;