Menu
LP platform_landingspagina

Welkom bij
L’Oréal Professionnel

Graag nemen we je mee in ons merk

Pioneer

PIONEER

Professional

PROFESSIONAL

Performance

PERFORMANCE

Paris

PARIS

DE KUNST VAN HET AMBACHT

“Het kappersambacht is een kunst, een vakmanschap dat nooit door machines vervangen zal worden. Om deze kunst uit te voeren hebben we altijd de handen en bewegingen van de artiest nodig: de kapper,” aldus de jonge chemicus Eugène Schueller, de oprichter L’Oréal Professionnel.

Sinds 1909 staat L’Oréal Professionnel voor deze sterke overtuiging. Meer dan een eeuw na de oprichting van het merk is deze uitspraak nu relevanter dan ooit. Als dé partner van salons is het onze taak om te blijven vernieuwen en het vak, wat betreft alle aspecten, te waarderen: de know-how van het kleuren, de wetenschap van haarverzorging en de kunst van het stylen.

Het is ook onze missie om alle artiesten in hun vak bij te staan om het beste in zichzelf naar boven te halen; in samenwerking met hair artists ontwikkelt L’Oréal Professionnel de beste services, trends, technieken en producten. Dit jaar staat bovendien in het teken van een baanbrekende innovatie en een nieuwe, professionele kleuring.

De nummer één in de professionele markt.

Meer weten? Neem contact op
 

L’Oréal Professionnel als jouw business partner

ACCESS

Als haarstylist of saloneigenaar ben je nooit uitgeleerd. Naast offline educatie biedt L’Oréal Professionnel ook digitale educatie aan. Kleurkennis, productinformatie, lanceringen en creatieve inspiratie. Je kunt het allemaal op ons educatieplatform ACCESS vinden. Jij bepaalt wanneer en hoe je jezelf wilt ontwikkelen, het enige wat je hoeft te doen is een profiel aanmaken en van start gaan.

Ontdek meer

L’Artist

L'Artist is een ode aan de beste hair artists van Nederland. De artists die als beeldhouwers dagelijks bezig zijn met het vormen van haar. De artists die door jaren ervaring precieze kleurcomposities maken, als ware kunstschilders. Lees meer over onze artists Berni Ottjes, Kinki Kappers, Leco van Zadelhoff, Tommy Hagen, Kimm Koffijberg, Dominic Vleer en Tim Kruik.

Ontdek meer

RUN LE HAIR SHOW

L'Oréal Professionnel Paris presenteert RUN LE HAIR SHOW, de interationale haarserie, door pro's voor pro's en alle haarlovers. Ontmoet haarexperts van over de hele wereld! En ontdek de hotste haartrends, signature technieken, pro tips en tricks, hoe je een positieve impact maakt én zie protalent concurreren. Met hosts Peggy Freg, fashionjournalist; Charlie Mindu, haarontwerper; en Min Kim, kleurspecialist.

Ontdek meer

PPD PORTAL

Op dit portaal vind je een overzicht van alle L’O’real Professionnel tools om jouw salon te ondersteunen.

Ontdek meer

Volg ons op Social Media

Meer weten over L’Oréal Professionnel? Neem contact met ons op!

Hoe stylisten ons beoordelen

Bij L’Oréal evalueren we continu onze dienstverlening en wij zijn benieuwd naar de ervaring van onze klanten. Daarom sturen wij na het ontvangen van een order een vragenlijst waarin ze feedback met ons kunnen delen. Hierin kunnen ze aangeven hoe waarschijnlijk het is dat ze L’Oréal aanbevelen. Daarnaast kunnen ze feedback delen over hoe ze het bestelproces ervaren, van het contactmoment met onze Business Partners of klantenservice tot aan het ontvangen van de bestelling in de salon. In 2020 hebben onze klanten ons het gemiddelde cijfer van 8,1 gegeven. Iets waar we erg trots op zijn!