Menu
Terug Terug

La revue.

La première

Run Le Hair Show image video cover of episodes

Kom alles te weten over haartrends, van streetstyle tot de catwalk tot de salonstoel. Kijk terwijl we looks analyseren met de meeste spannende interpretaties van Balayage Glam, Technical Force en Avant-Garde.

5 min

SPREKERS.

Hairdressers speakers image

Min Kim.
Kleurspecialist.

Min Kim is een kleurspecialist, master balayage educator en werkende moeder uit New York City. Geinspireerd door de #beachglowhair uit haar jeugd en het verlangen om vrouwen kracht te geven door beauty, draait het bij haar allemaal om genuanceerde, sun-kissed transformaties. Haar aandacht voor detail, talent en passie voor het vak hebben haar gekatapaleerd tot een gerenommerde haarinfluencer over de hele wereld.

Hairdressers speakers image

Charlie Le Mindu.
Haarontwerper.

Charlie Le Mindu is the enfant terrible als het gaat om haar. Van het transformeren van haar in jassen voor zijn debuut tijdens de London Fashion Week, tot het creëren van editiorials en kostuums voor ballet, Charlie leeft voor het nieuwe, het ontroerende, en innovatieve. Deze native Brodelais, gevestigd in Brooklyn, is hier om de industrie wakker te schudden en natuurlijk om Le Hair Show te runnen.

Hairdressers speakers image

Peggy Frey.
Fashionjournalist.

Gedreven door nieuwsgierigheid is Peggy Frey een Franse modejournalist en influencer die altijd klaar staat om lastige (en hilarische) vragen te stellen. Peggy sluit zich aan bij Run Le Hair Show om haar verstand van beauty en mode over te brengen naar de haarwereld.

Stay tuned voor meer van
RUN LE HAIR SHOW.

Ontmoet de hosts.

Min Kim Color Specialist image L'Oréal Pro
Min Kim.Kleurspecialist.
Peggy Frey Fashion Journalist image L'Oréal Pro
Peggy Frey.Fashionjournalist.
Charlie le Mindu Hair Designer image L'Oréal Pro
Charlie le Mindu.Haarontwerper.

RUN LE HAIR SHOW