Menu
Terug Terug

Pro secrets.

La première

Welkom in de werelden van vijf hair professionals uit Spanje, Bahrein, China, Duitsland & India. Ontdek hun salons, inspiraties, signature technieken en geheimen wapens. Bon voyage!

2 min

SPREKERS.

Ana Lerida.
Colorist & Saloneigenaar.

Ana Lerida's salon in Barcelona, Spanje, is als haar tweede thuis. De lach van tevreden klanten is haar grootste beloning.

Sebastian Boehm.
Redactioneel Stylist.

Sebastian Boehm is een eightieskid en oprichten van zijn salon in Magdeburg, Duitsland. Hij droomt van het creëren van AI-verbonden haarstijlen van de toekomst.

Reena Buhasan.
Celebrity haarstylist.

Reena is een internationale haarexpert en celebrity haarstylist uit Bahrein. Ze heeft altijd een penseel of potlood in haar hand, en wordt geïnspireerd door tekenen als de uitdaging om nieuwe looks te creëren voor elke celebrity-klant die ze tegenkomt.

Joe Pan.
Chief Coloration Officer.

Joe Pan is Chief Coloration Officer bij L'Oréal Professionnel Paris in Parijs. In zijn flagship salon staat duurzaamheid centraal. Ontdek nu zijn geheimen!

Vaishakhi Haria.
Celebrity haarstylist.

Vaishakhi Haria richtte haar salon op 19-jarige leeftijd op in Mumbai, India. Haar spirituele connectie met de natuur en mensen voedt haar passie voor haar.

Uitgelichte producten.

Ontdek de producten.

Stay tuned voor meer van
RUN LE HAIR SHOW.

Ontmoet de hosts.

Min Kim Color Specialist image L'Or�al Pro
Min Kim.Kleurspecialist.
Peggy Frey Fashion Journalist image L'Or�al Pro
Peggy Frey.Fashionjournalist.
Charlie le Mindu Hair Designer image L'Or�al Pro
Charlie le Mindu.Haarontwerper.

RUN LE HAIR SHOW