Hoe krijg je pluizig haar in toom | L'Oréal Professionnel
Menu Zoeken Vind een salon

HOE KRIJG JE PLUIZIG HAAR IN TOOM?

Frizzy haar kan zowel worden verholpen als worden voorkomen.

Of het nu wordt veroorzaakt door vochtigheid, of beschadiging en droogte, pluizig kroeshaar is soms moeilijk te stylen. Toch kan pluizig kroeshaar worden voorkomen en opgelost. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van het consequent gebruiken van de juiste haarproducten voor kroeshaar.

How to treat dry hair_The best dry hair products2

BEHANDEL JE PLUIZIGE KROESHAAR

Veel mensen hebben de neiging hun krullerige haar te laat te behandelen en proberen het haar tijdens het stylen glad te krijgen. L'Oréal Professionnel heeft uitstekende producten voor kroeshaar die het probleem op dat moment kunnen oplossen, maar als je je haar werkelijk gemakkelijker wilt maken, denk er dan aan je krullerige haar altijd te behandelen met de juiste haarverzorging. Op die manier kun je het aantal bad hair days tot absoluut nul reduceren.

PRO-KERATINE

Pro-Keratine verbetert en onderhoudt de hydratatie van het haar, versterkt de structuur en maakt het haar zacht en glanzend. Kukui-olie en teunisbloemolie zijn ook perfect om kroes te controleren en het haar glad te maken.  Kukuinootolie biedt een krachtige bescherming tegen vochtigheid, omdat hij het vocht blokkeert.

Dit zijn de hoofdingrediënten van LISS UNLIMETED

Dankzij zijn kennis en expertise kan je kapper je het meest geschikte product adviseren om je kroeshaar onder controle te krijgen.