Menu

justforme

Maak kennis met het nieuwe gezicht van Serie Expert

Moodboard_portrait_SerieExpert
Moodboard_landscape_SerieExpert
Moodboard_square_SerieExpert_1
Moodboard_square_SerieExpert_2

"Mijn haar speelt een belangrijke rol in mijn werk, dus ik moet hier goed voor zorgen. Met L'Oréal Professionnel kan ik er altijd op vertrouwen dat mijn haar er mooi, glanzend en gezond uitziet. Alsof ik net de salon uit kom!" Aldus Taylor.

Moodboard_square_SerieExpert_3

justforme

Op maat gemaakte behandeling voor jou met Powermix

Moodboard1_portrait_SerieExpert
Moodboard1_landscape_SerieExpert
Moodboard1_square_SerieExpert_1
Moodboard1_square_SerieExpert_2

In 2017 heeft Serie Expert de ervaring in de salon opnieuw uitgevonden met Powermix. Powermix is het eerste gepersonaliseerde masker voor in de salon met geconcentreerde pure ingrediënten dat speciaal op maat gemaakt wordt voor jouw ogen met een direct, zichtbaar resultaat.

Moodboard1_square_SerieExpert_3

Nieuwe op maat gemaakte behandelingenPowermix

Backstage1_Large_Portrait_SerieExpert

Powermix is het eerste gepersonaliseerde masker voor in de salon met geconcentreerde pure ingrediënten, dat speciaal op maat gemaakt wordt voor jouw ogen met een direct, zichtbaar resultaat. Met 25% pure, actieve, geconcentreerde ingrediënten, wordt jouw haar gelijk voorzien van glans en voelt het heerlijk zacht aan.

Na een diagnose zal jouw expert doorgaan met een Powermix behandeling. Voor jouw ogen zal de expert jouw gepersonaliseerde masker bereiden op basis van één basis bestandsdeel en één van de vijf Serie Expert Powermix toevoegingen, nauwkeurig gedoseerd tot op de millimeter. De twee vloeistoffen zullen transformeren tot een crème-achtig gepersonaliseerd masker.

justforme

Nieuwe verzorging voor thuis, met Iconische Producten

QuoteBlock_square_SerieExpert
QuoteBlock_portrait_SerieExpert


In 2017 heeft Serie Expert zichzelf opnieuw uitgevonden en maakt hiermee een nieuwe stap in de geschiedenis! Met een nieuwe milieuvriendelijkere verpakking en gepersonaliseerde behandelingen voor in de salon en thuis is Serie Expert helemaal vernieuwd! 

We hebben van de gelegenheid gebruikt gemaakt om onze ecologische voetprint te verminderen, door middel van duurzame verpakkingsformaten, milieuvriendelijkere verpakkingen en herbruikbare dispensers. Met gemiddeld 13% minder plastic dat gebruikt wordt voor verpakkingen, verbruikt Serie Expert per jaar 58 ton plastic minder voor verpakkingen. 

Het haar van elke vrouw is uniek, op basis van verschillende criteria: haartype, eerdere behandelingen en beauty routines. Ook heeft elke persoon verschillende behoeftes en verlangen.  Serie Expert biedt 15 soorten lijnen opgedeeld in 4 families om aan alle behoeften te voldoen.

INFORCERanti-haarbreuk

Backstage2_Large_Portrait_SerieExpert

Serie Expert heeft de eerste versterkende anti-haarbreuk behandeling gecreëerd met een precieze dosering van Vitamine B6 & Biotine om haarbreuk en haaruitval tegen te gaan.

Dit geweldige duo kan terug gevonden worden in de complete Serie Expert Inforcer lijn - niet alleen in de shampoo, conditioner en het masker, die allemaal uitgespoeld dienen te worden, maar ook in drie andere producten: een glad makend anti-haarbreuk product, een brush-proof spray en een anti-frictie nachtserum.

Backstage2_Small_Portrait_SerieExpert
Backstage2_Product_SerieExpert
;