Menu

L’Oréal Professionnel

Dé expert op haargebied

Alexa | L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel

Als dé partner van salons is het onze taak om te blijven innoveren en het kappersvak op te waarderen in al zijn aspecten: de expert in kleuren, de wetenschap van haarverzorging en de kunst van het stylen. Het is onze missie om de kapper bij te staan in het vak en om deze te laten excelleren. We willen de beste services, trends, technieken en producten ontwikkelen, niet alleen vóór jou, maar ook mét jou. Wij geloven dat onze kennis en het kappersvak een onovertroffen duo is. Het is niet voor niets dat onze professionele haarproducten een wereldwijde hit zijn in de haarsalons, maar ook thuis.

L'Oréal Professionnel

Expertise en innovatie in haarkleur

Meer dan 100 jaar geleden was L’Oréal Professionnel een echte haarkleur start-up. Eugène Schueller, de oprichter van L’Oréal Professionnel, lanceerde de eerste veilige haarkleuring ter wereld. Sindsdien zijn we de expert in haarkleur en blijven we verbeteren en innoveren om kappers een groot aanbod aan mogelijkheden te bieden en één van de grootste paletten van haarkleuren te ontwikkelen met daarbij de bijpassende technieken voor een uniek kleurresultaat. Strawberry blond, robijn rood, grijs haar, mermaid haar, pastelkleur, chocoladebruin of caramelblond, wij hebben de kleur waar jij naar op zoek bent!

Robe Cuir | L'Oréal Professionnel

De wetenschap van haarverzorging

Goede haarverzorging is op maat gemaakt. Dit is de kern van L’Oréal Professionnel’s wetenschap van haarverzorging met twee types: aan de ene kant de iconische Serie Expert met de Powermix backbar service en de at-home op maat gemaakte shots voor perfect haar, elke dag. Aan de andere kant zijn er de innovatieve merken die inspelen op specifieke behoeften: Serioxyl en Mythic Oil. Met Source Essentielle willen we ook een lijn aanbieden voor wie op zoek is naar een natuurlijke verzorging.

L'Oréal Professionnel

Haarstyling is een vak apart

Volume, krullen, gladheid, glans… De kunst van het stylen betekent bij L’Oréal Professionnel 100% fashion en een salon geïnspireerde toolbox van ongeëvenaarde formules en texturen om oneindig veel looks mee te creëren. Met iconische producten en lijnen zoals Infinium en Tecni.Art, getest in de meest extreme backstage momenten tijdens fashion week, willen we artistieke hair artists in staat stellen om de meest trendy looks te creëren en om fashion trends in hun salon te implementeren. Alleen de beste haarproducten zijn goed genoeg en geven elke dag weer een professioneel resultaat.

NPS

Hoe stylisten ons beoordelen

Bij L’Oréal evalueren we continu onze dienstverlening en wij zijn benieuwd naar de ervaring van onze klanten. Daarom sturen wij na het ontvangen van een order een vragenlijst waarin ze feedback met ons kunnen delen. Hierin kunnen ze aangeven hoe waarschijnlijk het is dat ze L’Oréal aanbevelen. Daarnaast kunnen ze feedback delen over hoe ze het bestelproces ervaren, van het contactmoment met onze Business Partners of klantenservice tot aan het ontvangen van de bestelling in de salon. In 2020 hebben onze klanten ons het
gemiddelde cijfer van 8,1 gegeven. Iets waar we erg trots op zijn!

;