Menu Zoeken

L’Oréal Professionnel

Dé expert op haargebied

Alexa | L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel

Als dé partner van salons is het onze taak om te blijven innoveren en het kappersvak op te waarderen in al zijn aspecten: de expert in kleuren, de wetenschap van haarverzorging en de kunst van het stylen.

Het is onze missie om de kapper bij te staan in hun vak en om deze te laten excelleren. We willen de beste services, trends, technieken en producten ontwikkelen, niet alleen vóór jou, maar ook mét jou. Wij geloven dat onze kennis en het kappersambacht een onovertroffen duo is.

L'Oréal Professionnel

De expert in haarkleur

Meer dan 100 jaar geleden was L’Oréal Professionnel een echte haarkleur start-up. Waarom? Omdat de oprichter, Eugène Schueller, de eerste veilige haarkleuring lanceerde ter wereld.

Sindsdien zijn we de expert in haarkleur en blijven we verbeteren om kappers een groot aanbod aan mogelijkheden te bieden en één van de grootste paletten van haarkleuren te ontwikkelen met daarbij de bijpassende technieken voor een uniek kleurresultaat. Grijs haar, mermaid haar, rose, ash, cinnamon chocolate, we hebben de kleur waar jij naar op zoek bent!

Robe Cuir | L'Oréal Professionnel

De wetenschap van haarverzorging

Een goede haarverzorging is op maat gemaakt. Dit statement ligt in het hart van L’Oréal Professionnel’s wetenschap van haarverzorging met twee types: aan de ene kant de iconische Serie Expert met de Powermix backbar service en de at-home op maat gemaakte shots voor perfect haar, elke dag.

Aan de andere kant zijn er de innovatieve merken die inspelen op specifieke behoeften: Serioxyl en Mythic Oil. Met Source Essentielle willen we ook een lijn aanbieden voor wie op zoek is naar een natuurlijke verzorging.

L'Oréal Professionnel

De kunst van het stylen

Volume, krullen, gladheid, glans… De kunst van het stylen betekent bij L’Oréal Professionnel 100% fashion en een salon geïnspireerde toolbox van ongeëvenaarde formules en texturen om oneindig veel looks mee te creëren.

Met iconische producten en lijnen zoals Infinium en Tecni.Art, getest in de meest extreme momenten op de backstage van fashion week, willen we hair artists in staat stellen om de meest trendy looks te creëren en om fashion trends in hun salon te implementeren.

;