Menu Zoeken
French Balayage

FRENCH BALAYAGE for all

French Balayage For All. L'Oréal Professionnel introduceert de blended balayageservice in 2 stappen, voor een geneutraliseerd en glanzend resultaat "à la Française". De perfecte service om aan alle wensen van vrouwen te voldoen. Voor een subtiel, natuurlijk en elegant resultaat en toch zichtbaar.

STAP 1: BALAYAGE

Creëer de Franse naadloze balayage met de Blond Studio producten om 2 tot 8 levels van verheldering te bereiken, van een subtiele tot meer contrastrijke balayage.

Ontdek meer

STAP 2: GLOSS

Neutraliseer en pas het resultaat aan dankzij het complete Dia Light tonerpalet, nu met nieuwe tinten voor de lichte en donkere basis.

Ontdek meer
French Balayage

STAP 1: BALAYAGE MET BLOND STUDIO

Ontdek de nummer 1 in salon service en de nummer 1 haarkleurtrend dankzij de Blond Studio producten om de beste verhelderende effecten te bereiken. Van subtiel tot meer zichtbaar multidimensionaal resultaat, beheers de nieuwste balayage-technieken op alle haartypes, zelfs gevoelig haar met het nieuwe Blond Studio 8 Bonder Inside.
Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen balayage met Blond Studio!

French Balayage
ONTDEK BLOND STUDIO
French Balayage

Ontdek Dia Light

MOOI HELDER BLOND, ZONDER WARMTE

MET SERIE EXPERT BLONDIFIER

Optimaliseer het professionele blonde resultaat en zorg voor jouw blonde balayage of highlights.


De professionele formules van Blondifier, verrijkt met açai polyphenols, zijn ontwikkeld om blond haar te beschermen en te corrigeren.


Met Blondifier ziet het haar er stralend uit, ook na chemische processen. Neutraliseer één keer per week ongewenste gele- of oranje ondergronden met Blondifier cool, een violet pigment in de shampoo houdt jouw blonde haar professioneel koel.

Blondifier

#FrenchBalayage

FRENCH BALAYAGE FOR ALL

French Balayage Sheherazade
French Balayage Sarah
French Balayage Sandra
French Balayage Ilona
French Balayage Laurie
;