Menu

Hoe blondeer je je haar?

Je haar blonderen is een nauwkeurig proces, wat echt vakmanschap vereist. Het beste laat je je haar blonderen door je professionele kleurspecialist, want die weet exact welke combinatie van tinten en technieken het gewenste resultaat geeft.

PGDescriptions_BlondStudio

Professioneel blonderen

Wanneer je je haar blondeert, licht je het op en hierdoor weerkaatst het licht op je haar en krijgt je haar een subtiele glans. Blond haar kent veel nuances die je kunt realiseren met verschillende tinten blonde haarverf. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor asblond, ijzig blond, strawberry blonde, goudblond, caramelblond en nog meer tinten blond. Je haar blond kleuren doe je het liefst bij een professional in de salon, want zo weet je zeker dat het resultaat wordt zoals je voor ogen hebt. Met behulp van de nieuwe blondeertechnieken is het proces van blonderen veiliger dan ooit en heb je nooit meer stug en droog haar na het blonderen.

Blond Studio

Nieuwe innovaties

ICIUM+, een nieuwe iriserende kleurstof die voor het eerst is toegepast in L’Oréal Professionnel producten, neutraliseert gele tonen en maakt het haar lichter met een ijzig resultaat, terwijl de HI-TENACITY technologie zorgt voor een warme en stralende finish. Met de producten uit de Blond Studio lijn creëer je uiteenlopende blond tinten. Zo krijg je een prachtige, blonde haarkleur met schitterende nuances die zorgen voor een 3D- effect.