Menu

Hoe kleur je je haar?

Een optimaal kleurresultaat van een haarkleuring krijg je door de behandeling uit te laten voeren door een professionele kleurspecialist. Zijn of haar expertise zorgt voor de perfecte haarkleur die bij jou past.

How to choose an hair color

Hoe bepaal je de nieuwe haarkleur?

Je persoonlijke stijl is belangrijk bij het kiezen van een haarkleur die bij jou past. Houd rekening met de kleding in je garderobe en of je huid een warme of koele ondertoon heeft. Ook contrasten in haarkleuring kunnen spannend en prachtig zijn, dus vraag je kleurspecialist naar zowel warme als koele opties.

PGDescriptions_Inoa

Professioneel haar kleuren in de salon

Wanneer je je haar laat kleuren in een L’Oréal Professionnel kapsalon kun je de perfecte kleur verwachten voor jouw look en stijl, maar ook de nieuwste technologie met betrekking tot de bescherming en versterking van je haar, dat er na de behandeling gezond, sterk en glanzend uitziet. Het verbeteren van de conditie van je haar is één van de prioriteiten van je kleurspecialist en kan worden bereikt met het INOA assortiment van L’Oréal Professionnel, een ammoniakvrije en ongeparfumeerde permanente haarkleur die het haar een schitterende glans en intense kleurschakeringen geeft, en zowel het haar als de hoofdhuid beschermt.