Menu

Waarom kiezen voor natuurlijke haarkleuring?

Natuurlijke haarkleuring is misschien wel één van de grootste trends van dit moment! Maar wat is Botanēa en wat zijn redenen om te kiezen voor onze 100% plantaardige en vegan* haarkleuring?

Botanēa is dé oplossing als het gaat om de combinatie van natuurlijkheid, wetenschappelijk onderzoek en professionele resultaten. Henna, Indigo en Cassia vormen de basis van deze eerste 100% plantaardige en vegan haarkleuring. Hiermee kan een breed kleurenpalet gecreërd worden, van lichtblond en koper, tot donkerbruin: je vindt vast een haarkleur die bij jou past. Botanēa staat garant voor glanzende en natuurlijke kleurresultaten. Daarnaast is er volledige respect voor de haarvezel, omdat er geen oxidatie plaatsvindt. Ontdek de schoonheid van een natuurlijke haarkleuring en de kracht van natural beauty.

Botanea

1 - VERANTWOORDELIJK GEWONNEN INGREDIËNTEN

Met de lancering van Botanēa introduceert L'Oreal Professionnel niet alleen de eerste 100% natuurlijke haarkleuring, maar ook een product dat in lijn ligt met L'Oréal Group's visie om verantwoord en duurzaam te produceren. Zo wordt er rekening gehouden met de behoeften van lokale gemeenschappen dankzij de steun van onze NGO ter plaatse: Association for Stimulating Know-How.

Botanea

2 - ECO –VRIENDELIJK ONTWORPEN VERPAKKING

De Botanēa poeders worden aangeleverd in FSC gecertificeerde zakken en worden hierna in transparante, navulbare, kubusvormige flacons gedaan die zijn gemaakt van 50% gerecycled PET plastic. Vergeleken met de verkoop van andere producten met standaard verpakkingen, maakt dit hervulsysteem het mogelijk om de productie van een flacon te besparen voor elke keer dat het hervult wordt.

Botanea

3 - PERFECT VOOR DE BEWUSTE CONSUMENT ÉN EEN PROFESSIONEEL RESULTAAT

Onderzoek wijst uit dat 48% van de consumenten vindt dat kleuren slecht is voor het haar en dat het voor 61% belangrijk is dat er natuurlijke ingrediënten en geen schadelijke stoffen in de haarkleuring zit. Daarnaast kunnen klanten allergisch zijn voor PPD stoffen die in reguliere haarkleuring zitten. Botanēa is daarom dé oplossing voor mensen met deze allergie. Voor ieder wat wils, met verbluffende resultaten en volledig respect voor de haarvezel!

Wil je ook Botanēa gaan gebruiken, klik dan hier en ontdek alle mogelijkheden of vind een kapsalon bij jou in de buurt:

ONTDEK NU

*Vegan formule: geen dierlijke ingrediënten of bijproducten