Menu

De beste producten voor dun haar

Dunner wordend haar is iets waarmee de meeste mensen vroeg of laat te maken krijgen. Door diverse factoren kan je haar dun of dunner worden, maar gelukkig is er ook haarverzorging voor dunner wordend haar die het haar herstelt en minder breekbaar maakt.

Oorzaak van dun haar

Het liefst wil je je leven lang vol, veerkrachtig en glanzend haar. Helaas kan dik haar dunner worden en dit is niet altijd gerelateerd aan leeftijd. Het moment waarop haar dunner begint te worden wordt bepaald door allerlei factoren zoals erfelijkheid, leeftijd, eetgewoonten, stress, hormonen of zelfs levensstijl. Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van dun haar.
Dat het haar dunner wordt is over het algemeen het gevolg van twee factoren: verlies van haardichtheid, dat wil zeggen minder haar per vierkante centimeter, en een kleinere haardiameter.

Serioxyl

Behandeling voor dunner wordend haar

Onderzoek van L'Oréal naar het biologische mechanisme dat invloed heeft op hoofdhuid en dunner wordend haar, heeft geleid tot de ontwikkeling van Serioxyl, de bekende haarverzorgingslijn tegen haaruitval van L’Oréal Professionnel. Deze totaaloplossing, die voorafgegaan wordt door een grondige haaranalyse en diagnose van je L’Oréal Professionnel kapper, is de perfecte behandeling voor gekleurd of natuurlijk, dunner wordend haar, omdat het invloed uitoefent op alle belangrijke symptomen.

Dankzij de unieke formule op basis van Stemoxydine, Neohesperidine Intra-cyclane, Incell en Pro-Keratine, verbetert de conditie van dun haar van de wortel tot de punt zichtbaar en voelbaar. Serioxyl gaat het dunner worden van het haar effectief tegen door het herstellen van de dichtheid van de haarvezel die daardoor minder snel afbreekt, en door het geven van energie en voedingsstoffen, waardoor de haarfollikel zijn functie kan vervullen.

Serioxyl_18_Visuel_Duo_01_EC1_03.jpg

Behandeling in de salon en thuis

Het tweeledige programma begint bij je L’Oréal Professionnel kapper met een professionele diagnose en een behandeling van haar en hoofdhuid, en wordt thuis voortgezet met je persoonlijke programma met de Hypoallergene Shampoo, Ontwarrende Conditioner en het Denser Hair Serum, om er zeker van te zijn dat je het best mogelijke resultaat krijgt. De resultaten van deze professionele behandeling bij de kapper en thuis zijn positief: zichtbaar grotere haardichtheid voor 83% van de vrouwen, dikker haar voor 81% van de vrouwen en toegenomen volume voor 77% van de vrouwen*.

*Consumententest met 120 vrouwen die de Serioxyl Fuller Hair kit 2 gedurende 3 weken hebben gebruikt.