Menu

Hoe behandel je droog haar?

Droog haar zacht en glanzend maken lijkt misschien een moeilijke opgave, maar je haarstylist kan je helpen de beste haarverzorging voor droog haar te vinden, zodat je je lokken omtovert van droog en breekbaar haar naar glanzend en veerkrachtig haar.

Olie is key

Of je nu kiest voor pure haarolie zoals arganolie of olie als bestanddeel in shampoo of conditioner: dit is de beste remedie voor droog, futloos en beschadigd haar. Eén van de meest effectieve bestanddelen voor droog en dof haar is essentiële olie. Essentiële oliën, zoals argan-, avocado- en cranberryolie, hebben de kracht om door te dringen tot diep in elke haarvezel, waardoor voedende bestanddelen optimaal kunnen werken van de wortel tot de punt. De haarverzorgingslijn Mythic Oil van L’Oréal Professionnel omvat het perfecte assortiment op oliebasis voor een optimale vochtbalans in iedere haarvezel.

How to treat dry hair_The best dry hair products1

Olie beschermt

Olie laat ook een beschermlaag achter die het vocht vasthoudt, maar niet vettig of zwaar aanvoelt, waardoor je haar de hele dag gehydrateerd en gevoed aanvoelt. Daarom is het Mythic Oil assortiment van L’Oréal Professionnel dé perfecte oplossing voor droog haar, want de producten zijn rijk aan arganolie en katoenzaadolie. Dankzij een compleet productassortiment bestaande uit shampoo, conditioner, masker en hittebeschermende crème dat het vocht vasthoudt en het haar beschermt, en dankzij een heerlijk haarparfum, is je droge haar het hele jaar door uitstekend verzorgd.

How to treat dry hair_The best dry hair products2

Professioneel advies

Welke haarverzorging past bij mijn droge haar? Weet je niet exact welke producten een match zijn met jouw haarconditie? Vraag het aan je kapper, want hij of zij kan je helpen met het bepalen van het type hydratatie dat jouw haar nodig heeft en de haarproducten die je zou moeten gebruiken voor droog en futloos haar, zowel in de kapsalon als thuis.