Menu

Hoe krijg je pluizig haar in toom?

Dik, krullend, kroezend en pluizig haar is soms moeilijk te stylen en te temmen. Toch kan je pluizig kroeshaar voorkomen en tegengaan met de juiste tips en producten voor pluizig haar.

Wat is de oorzaak van pluizig haar?

Kroeshaar dat van nature dik en droog is heeft de neiging om snel te pluizen. Wanneer je krullende haar beschadigd is, zal het extra gevoelig zijn voor pluis. Ook het klimaat waarin je je begeeft speelt een rol. Zo zorgt een omgeving met een hoge luchtvochtigheid ervoor dat je krullende of kroezende haar nog sneller gaat pluizen.

How to treat dry hair_The best dry hair products2

Hoe behandel je pluizend of frizzy haar?

Krullend haar of kroeshaar dat droog is en snel pluist vraagt om een intensieve behandeling. Veel mensen hebben de neiging hun krullerige haar te laat te behandelen en proberen het haar tijdens het stylen glad te krijgen. L'Oréal Professionnel heeft uitstekende producten voor kroeshaar die het probleem op dat moment kunnen oplossen, maar als je je haar werkelijk gemakkelijker wilt maken, denk er dan aan je krullen of kroeshaar altijd te behandelen met de juiste haarverzorging. Op die manier kun je het aantal bad hair days tot absoluut nul reduceren.

Welke shampoo en conditioner voor droog en pluizig haar?

Droge krullen en kroeshaar vragen om intense hydratatie van het haar. Kies dus voor hydraterende haarverzorging zoals een shampoo en conditioner met Pro-Keratine. Pro-Keratine verbetert en onderhoudt de hydratatie van het haar, versterkt de structuur en maakt het haar zacht en glanzend. Kukui-olie en teunisbloemolie zijn ook perfect om kroes te controleren en het haar glad te maken. Kukui nootolie biedt een krachtige bescherming tegen vochtigheid, omdat dit het vocht blokkeert. Deze ingrediënten vind je terug in de Liss Unlimited lijn met shampoo, conditioner, haarmasker en leave-in producten zoals olie of creme.