Menu

Drying accelerator

HAARTYPE

Gekruld haar

RESULTATEN

Curl Expression Drying accelerator zonder uitspoelen is ontwikkeld om krullen en kroeshaar te föhnen als een professional. Het versnelt het droogproces met 37%*, terwijl het verzorgt, doet glanzen en 48 uur beschermt tegen pluizig haar. Het beschermt tegen hitte tot 230°C*.

INGREDIËNTEN

ISOBUTANE • ISODODECANE • C12-15 ALKYL BENZOATE • DIMETHICONOL • LIMONENE • BENZYL SALICYLATE • BENZYL ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Glycerine: een plantaardige hydraterende stof die zich aan water hecht voor langdurige hydratatie op de droogste haarvezels

Ureum H: is van nature in de huid aanwezig , heeft een dubbele werking: hydratatie vastzetten en de hydrolipidenbarrière versterken.

Hibiscuszaad: is afkomstig uit het hart van de hibiscusbloem, en een super rijke, natuurlijke bron van aminozuren en hoogwaardige vitaminen.

Föhn je krullen als een professional met de nieuwe Drying accelerator zonder uitspoelen, verrijkt met verzorgende stoffen om je krullen 37% sneller te drogen met een unieke microverstuivende spray voor uiterst kleine druppels. Ontwikkeld in samenwerking met 4 krulexperts.

[FÖHN JE KRULLEN ALS EEN PROFESSIONAL]: Versnelt het droogproces tot 37%**, terwijl het verzorgt en doet glanzen. Pluisvrij resultaat. Hittebescherming.

[STERKE CONCENTRATIE VAN INGREDIËNTEN]: Verrijkt met verzorgende stoffen voor intens gehydrateerd en verstevigd krullend en kroezend haar.

[UNIEKE ERVARING]: Een alcoholvrije formule met een ringverstuiver voor een gelijkmatige verdeling van uiterst fijne druppels.

[ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET KRULEXPERTS]: Met 4 internationale krul- en kroeshaarexperts: Titus Magida uit Zuid-Afrika (@call.me.titus), Vivi Siqueira uit Brazilië (@vivi_siqueira), Derick Monroe uit de Verenigde Staten (@derickmonroe) en Elodie Euston uit Frankrijk (@elodieeuston).

Leave-in

Drying accelerator

Koop Drying accelerator bij jouw dichtstbijzijnde salon

Vind een salon of Koop online