Menu
Majirel Glow

Majirel GlowDe eerste permanente haarkleur met een neutraliserend resultaat & intense reflectie

Ontdek Majirel Glow,
ontwikkeld samen met
onze Creative Hair Artists

In 2019 heeft L'Oréal Professionnel de betekenis van een natuurlijke Franse haarkleur opnieuw uitgevonden en een exclusieve koele heldere smaak gecreëerd. Ontdek Majirel Glow: een nieuw palette van 18 kleuren geboost met koele karakters voor een ultiem geneutraliseerd kleurresultaat. Dankzij de unieke karakterkleuren brengt Majirel Glow 50% meer reflectie** en 4x meer helderheid***.

**Instrumentele test.
***Instrumentele test vs. Majirel kernbereik Ontdek

Majirel Glow
1.

De Glow Trend

De Glow trend in haarkleur: wat betekent het?

De wereld van permanente haarkleur is aan het veranderen: Glow is de nieuwe opkomende kleur: een neutraliserend resultaat, intense reflectie, meer helderheid en koele nuances. In make-up en skincare is de Glow trend al groeiende en volop beschikbaar. Glow in je haar is een nieuwe must-have; een nieuwe generatie haarkleuren die een natuurlijke look met koele nuances en intense reflectie in het haar tonen.

2.

Wat is er anders?

De kleuren hebben een nieuwe formule.

De nieuwe Glow technologie met intense reflectie en minder basis, behoudt de natuurlijke glans van het haar en geeft een neutraliserend resultaat met meer helderheid en intense reflectie. Majirel Glow is een nieuwe trend gebaseerd op natuurlijke en subtiele heldere kleuren.

Majirel Glow

Ontdek de nieuwe Glow technologie: geen compromis tussen neutralisatie en reflectie.

Neutralisatie, reflectie & helderheid

NEUTRALISATIE
Koele nuances voor een geneutraliseerd kleurresultaat.
Dankzij de hoge concentratie koele tinten in de Glow technologie, krijgt het haar een subtiel geneutraliseerd resultaat op alle ondergronden.

REFLECTIE
50% meer reflectie voor intense reflectie.
De nieuwe Glow formule is het meest gebaseerd op reflectie, het brengt het haar meer helderheid voor een natuurlijk resultaat. Je haar ziet er meer glansrijk uit.

HELDERHEID
4x meer helderheid, dankzij de nieuwe kleurformule met meer balans.
In vergelijking met een klassieke oxidatieve permanente haarkleur, geeft Glow je haar een verfijnde multi-tonale look met subtiele en heldere grijsdekking tot 30%.

Majirel Glow
Majirel Glow

Ontdek de Glow kleuren, van beige tot as & parelmoer, voor alle ondergronden

Glow biedt voor iedereen mogelijkheden met ons compleet nieuwe palette van lichte en donkere kleuren.

De lichte kleuren zijn ontwikkeld voor een lichte ondergrond, om aan te brengen op een kleurhoogte van 6 tot 9 & 10.

De donkere kleuren zijn ontwikkeld voor een donkere ondergrond, om aan te brengen op een kleurhoogte van 1 & 2 tot 5.


Een glow kleur kan worden aangebracht op verschillende kleurhoogtes, de kleur kan variëren afhankelijk van de diameter van het haar, de ondergrond en de oxidant en de percentage grijs haar.

Majirel Glow

Glow voor iedereen

Voor natuurhaar en gekleurd haar

Vraag jouw kleurspecialist naar deze glow service. Mogelijk op alle ondergronden; natuurhaar of gekleurd haar, licht of donkere basis.

Majirel Glow

Natuurhaar & Gekleurd haar

Ontdek de 2 nieuwe Glow services om dimensie in je haar aan te brengen: Glow service voor natuurhaar en een Glow service voor gekleurd haar.

Majirel Glow