Menu

#SERIEEXPERT

Blow Dry Fluidifier Geniet 4 dagen lang van een langhoudende blow-dry

Serie Expert 2021
Serie Expert 2021

De unieke lichte crèmeformule van de Shape Memory Crème zorgt voor een extra langdurig resultaat, dat tevens opnieuw in model kan worden gebracht. Vanaf 150°C is de formule reshapable, met hittebescherming tot wel 230°C. De shaping-crème is geschikt voor alle haartypen en biedt 96 uur lang anti-frizz-bescherming. De Plantaardige Proteïnen in de leave-in-crème zorgen voor een sterkere en beschermde haarvezel.

ONTDEK MEER
Serie Expert 2021

Het Blondifier Restoring ConcentrateSpeciaal voor blond, gevoelig haar

Serie Expert 2021

De eerste professionele treatment die de integriteit van de haarvezel herstelt na ontkleuring door de haarelasticiteit te verbeteren. De formule zorgt voor wel 80% minder haarbreuk en geeft maximale verzorging aan het haar. De sublieme glans blijft 48 uur lang behouden. Verrijkt met gluco-polpyhenol complex voor kwetsbaar ontkleurd haar, wordt de haarvezel doeltreffend sterker en wordt het haar beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Te gebruiken na ieder ontkleuringsservice.

Serie Expert 2021
Serie Expert 2021

ARE YOU SOLAR READY? Voor de aller aller laatste keer!

Serie Expert 2021
Serie Expert 2021

Nog een keer vieren we onze geliefde lijn Solar! Voor de allerlaatste keer heb jij de kans om Solar in jouw salon neer te zetten. Nog één keer zetten we Solar in het zonnetje en kan je profiteren van 6x een Solar Spray cadeau bij aankoop van 6x de shampoo en het masker. Vraag ernaar bij jouw business partner!

Serie Expert 2021
;