Menu
Source Essentielle

SOURCE ESSENTIELLE NATUURLIJKE HAARVERZORGING.

Ontdek Source Essentielle: professionele haarverzorging, natuurlijk* & vegan** én navulbaar in de salon.
*Natuurlijke formules: minstens 80% van natuurlijke oorsprong
**Geen producten of bijproducten van dierlijke oorsprong

Met Source Essentielle keren wij terug naar de ‘bron’ van eenvoudige en natuurlijke schoonheid, alleen het ‘essentiële’ blijft behouden. Vandaar onze signature: natuurlijke formules -professioneel resultaat. De lijn bestaat uit een breed assortiment haarverzorgings-producten op natuurlijke basis, zoals shampoo, conditioner, haarmaskers, stylingproducten of beschermende haarproducten. Dankzij de bijna compleet natuurlijke formule geef je je haar alleen het beste uit de natuur. Vanzelfsprekend met hetzelfde professionele resultaat als je van L’Oréal Professionnel gewend bent. ONTDEK NU

Source Essentielle
1.

NATUURLIJK

De formules bestaan voor 80- tot 100% uit natuurlijke ingrediënten.

2.

PROFESSIONEEL

Ondanks de hoge concentratie aan natuurlijke ingrediënten, geen concessie op het professionele resultaat*.

*versus reguliere haarverzorging van L’Oréal Professionnel
3.

TRANSPARANT

Transparantie in alles wat wij doen: alle ingrediënten worden toegelicht op de verpakking. Tevens zijn alle formules vrij van siliconen, parabenen, sulfaten en synthetische geur- en kleurstoffen.

4.

DUURZAAM

Er is bewust gekozen voor een vierkante, stapelbare verpakking: maximale hoeveelheid product in minimale hoeveelheid plastic en optimaal voor transport. De verpakking is tot 3x navulbaar in de salon.

NATUURLIJKE FORMULES.

Join the green revolution

DE KUNST VAN BOTANISCHE ELEMENTEN INSLUITEN

Goudsbloem, lavendel, jasmijn, helichrysum en zelfs acacia bladeren... L'Oréal Professionnel incorporeert zorgvuldig gekozen bloemen en bladeren in ieder van Source Essentielle's shampoos en oliën. Om te garanderen dat deze botanische elementen de integriteit van de formules niet aantasten en gesuspendeerd blijven in de formule heeft het L'Oréal laboratorium een speciaal process ontwikkeld. De botanische elementen zijn gelijkmatig gesuspendeerd in een waterachtige oplossing, hieraan wordt Gellan Gom toegevoegd dat zorgt voor een onzichtbare structuur in de oplossing die alles op zijn plek houdt.

ONTDEK SOURCE

Source Essentielle
Source Essentielle

UNIEKE COMBINATIE VAN OPPERVLAKTE ACTIEVE STOFFEN EN NATUURLIJKE INGREDIENTEN

Oppervlakte-actieve stoffen zijn ‘essentieel’ voor iedere effectieve, reinigende formule: laat de formule schuimen en resulteren in een zacht en glad gevoel. Het lab streefde dan ook naar natuurlijke formules zonder een concessie te doen op het professionele resultaat. Het geheim zit hem in de juiste balans tussen oppervlakte actieve stoffen en cosmetische ingrediënten. #FINDYOURESSENTIAL

Source Essentielle | L'Oréal Professionnel | Natuurlijke formules, professioneel resultaat

PROFESSIONEEL RESULTAAT.

Wat is jouw ‘essentiële’ verzorgingsroutine?

1 Shampoo + 1 Verzorging =
Natuurlijke formules -
professioneel resultaat

Stap 1. Reiniging: voor normale
of gevoelige hoofdhuid

Stap 2. Verzorging: voor normaal-,
droog- of gekleurd haar

Stap 3. Booster: voor extra
voeding of glans

Source Essentielle | L'Oréal Professionnel | Natuurlijke formules, professioneel resultaat

TRANSPARANT IN ALLES WAT WIJ DOEN.

100% transparante verpakking én 100% transparant over de ingrediënten.

TRANSPARANTIE GAAT VERDER DAN DE VERPAKKING…

Naast de transparante verpakking is L’Oréal Professionnel ook volledig transparant over de herkomst én functie van alle ingrediënten: niet alleen de natuurlijke-, maar ook de overgebleven ingrediënten worden toegelicht. Deze ingrediënten zijn ‘essentieel’ voor het behoud en het professionele resultaat van de formule.

Source Essentielle | L'Oréal Professionnel | Natuurlijke formules, professioneel resultaat

GOED DOEN, VOELT GOED

SLIMME VERPAKKING

Met Source Essentielle is er bewust gekozen voor een vierkante, stapelbare fles, voor maximale hoeveelheid product in minimale hoeveelheid plastic. Door deze innovatie is zowel het transport als de verpakking van Source Essentielle duurzaam.

Source Essentielle

VRAAG IN DE SALON OM EEN REFILL!

Graag dragen wij bij aan een duurzame consumptie, want goed doen voelt goed. Met Source Essentielle is het mogelijk om tot 3X toe je shampoo fles na te vullen in de salon. Hiermee verbruik jij als consument 30% minder plastic. Join the L’Oréal Professionnel Green Revolution!

Source Essentielle