Menu

Haarkleur trends van dit moment

De nieuwste trends op het gebied van haarkleuring mag je niet missen! Vraag je professionele haarstylist om advies om één van deze trends te vertalen naar een look die jouw haar en gezicht past.

De Glow trend in haarkleur: wat betekent het?

De Glow Trend

De wereld van permanente haarkleur is aan het veranderen: Glow is de nieuwe opkomende kleur: een neutraliserend resultaat, intense reflectie, meer helderheid en koele nuances. In make-up en skincare is de Glow trend al groeiende en volop beschikbaar. Glow in je haar is een nieuwe must-have; een nieuwe generatie haarkleuren die een natuurlijke look met koele nuances en intense reflectie in het haar tonen. Ontdek Majirel Glow: een nieuw palette van 18 kleuren geboost met koele karakters voor een ultiem geneutraliseerd kleurresultaat.

Hair colour trends_concerns_haircolor

Vuurrood haar

Rood is een rijke haarkleur die altijd in de mode is en die je zowel een warme als koele ondertoon kunt geven. Een kleur waarmee je een statement maakt in alle opzichten. Vraag je haarkleurspecialist om opvallende reflecties in roodkoper, warm paars, intens mahonie en ultrarood, die gerealiseerd kunnen worden met de hoogwaardige producten van Majirel Vibrant, of kies voor diepere rode tonen met Inoa Rubilane Reds.

Hair colour trends_concerns_haircolor

Koel blond haar

Ijzig blond haar of platina blond haar met een koele ondertoon is helemaal hot. Met de juiste haarverf creëer je de mooiste kleur koel blond en ben je helemaal on trend. Als je wens ijzig en vurig blond is, is Majirel High Lift de beste optie voor je professionele haarkleurspecialist. Het geeft een koel en subtiel, helder en glinsterend effect in blond haar. Je haar wordt verzorgd vanaf de wortel tot de punt dankzij Ionène G en de Incell technology die het haar zijdezacht maken.

Haarkleur trends

Bronde haar (brunette en blondine)

Je hoeft niet langer te kiezen of je een brunette of blondine wilt zijn; met L'Oréal Professionnel Bronde Colour haarkleuring krijg je nu het beste van twee werelden. Brond of Bronde haar is een haarkleur die zowel nuances van bruin haar als van blond haar bevat. De techniek bestaat uit het mixen van highlights en lowlights in tinten die bij jou passen. De haarkleurspecialist zal afhankelijk van je huidskleur, je natuurlijke haarkleur en het brond resultaat dat je graag zou willen, zijn of haar techniek aanpassen om het perfecte brond te krijgen met een mix van Inoa Mochas tinten gecombineerd met Blond Studio producten.