Menu

Lang haar behouden is een uitdaging

Liefhebbers van lang haar moesten altijd kiezen tussen gezond haar, dikte en lengte. In de salon moeten kappers het haar van hun klanten knippen, want hoe langer het haar, hoe dunner de punten. 'Bot' knippen was de enige manier om een gelijkmatige dikte van wortel tot punt te geven, maar vanaf nu niet meer. Vandaag brengt L’Oréal Professionnel innovatie naar het volgende level.

Ontdek
PRO
LONGER

PRO LONGER VAN SERIE EXPERT

L'Oréal Professionnel presenteert Serie Expert Pro Longer, de 1ste professionele lijn die lengten versterkt en punten voller maakt, aangedreven door de gepatenteerde verdikkingstechnologie Filler A100. Geen afweging meer tussen lengte en dikte.

NIEUW OPVULLEND CONCENTRAAT VOOR HAARlengten

Hoog geconcentreerd in Filler A100, biedt het Pro Longer concentraat onmiddellijke en langdurige verdikking van de punten. De eerste applicatie van het concentraat wordt uitgevoerd in een professionele salon. Voor thuis is het concentraat beschikbaar in ampoules met een enkele dosis.

Voor langer, dikker en sterker haar.

  #Keepitlonger  

BAANBREKENDE PROFESSIONELE FORMULE

PRO LONGER presenteert een exclusieve combinatie van FILLER A100 + AMINOZUUR.

De gepatenteerde technologie die eigendom is van L'Oréal Professionnel, dringt door in de vezel om de punten voller te maken en de haren te beschermen tegen invloeden van buitenaf. AMINOZUUR maakt het vernieuwen van lengten mogelijk en geeft kracht aan de vezel.

OntdekEen professionele lijn voor langer, dikker en beter haar