Menu

Steampod Glad makende crème

HAARTYPE

  • Level 1: Voor natuurlijk haar
  • Level 2: Voor gevoelig haar

RESULTATEN

  • Glad
  • Anti-frizz
  • Langdurende gladmaking

INGREDIËNTEN

De beste bescherming gedurende het gladmaken van het haar door de innovatieve Pro-Keratine technologie en door Stoom geactiveerde ingrediënten.

PRO-KERATINE TECHNOLOGIE

Geactiveerd door Stoom met Pro-Keratin Technologie ontworpen om het hart van de vezel te herstellen en te beschermen voor, tijdens en na het gladmaken van het haar.

Ontdek L’Oréal Professionnel Steam-Activated Crème, een beschermende formule met hoge defenitie dat geactiveerd wordt door de Steampod 3.0 Profesionele styler te gebruiken en aanbevolen voor dik haar. De crème is ook ideaal voor wavy hair looks. 2-in-1:  Gladmakende + Herstellende acties. De Herbal Keratin Technology in de crème wordt geactiveerd en verspreid door de stoom gedurende het stijlen van je haar. Het beschermt je haar niet alleen tegen de hitte, het voelt ook zacht en frizz-free. Gekleurd haar zal beschermd worden tegen vervaging

Hoe te gebruiken?

Voeg een nootje van de door Stoom-Geactiveerde Crème toe op je vochtige haar lengtes en haarpunten, voor het drogen van je haar. Style het met de Steampod Professional Styler om de crème te activeren en de beste resultaten te krijgen. Het haar zal glad en fizz-free aanvoelen voor een perfecte langdurende stijl of wavy haar look dat niet zwaar aanvoelt!

Haarstijl?

Welke haarstijl je ook kiest, je haar zal versterkt en zacht aanvoelen. De door Stoom-geactiveerde Crème zorgt ook voor:

- Minder haarbreuk

- Glad haar: Fluweelachtig effect

- Hittebescherming tot 210Cº

- Anti-frizz effect

- Kleurbescherming

Steampod packshot

Crème

Repairing Smoothing Cream

Koop Repairing Smoothing Cream bij jouw dichtstbijzijnde salon