Menu

Steampod Soepelmakende Melk

HAARTYPE

  • Voor fijn haar

RESULTATEN

  • Glad
  • Anti-frizz

INGREDIËNTEN

High-end bescherming tijdens het stijlen van het haar door de innovatieve Pro-Keratine techonologie en door stoom geactiveerde ingrediënten

PRO-KERATINE TECHNOLOGIE

Door stoom geactiveerd en met Pro-Keratin Technolgie ontworpen om diep in het haar door te dringen voor het herstellen en versterken van het haar alvorens, tijdens en na het stijlen van het haar.

Ontdek L’Oréal Professionnel Steam-Activated Milk, een beschermende formule met hoge defenitie dat geactiveerd wordt door de Steampod 3.0 Profesionele styler te gebruiken en aanbevolen voor fijn haar. De melk is ook ideaal voor wavy haar looks. 2-in-1: Gladmakende + Herstellende acties.

De Herbal Keratin Technology in de melk wordt geactiveerd en verspreid door de stoom gedurende het stijlen van je haar. Het beschermt je haar niet alleen tegen de hitte, maar maakt het ook zachter, sterker en rijker.

Hoe te gebruiken?

 

Gebruik een nootje van de Milk replenishing smoothing milk op vochtige haar alvorens het haar te drogen. Style het met de Steampod Professional Styler om de melk te activeren en de beste resultaten te krijgen. Het haar zal glad en fizz-free aanvoelen voor een perfecte langdurende stijl of wavy haar look!

Haarstijl?

- Minder haarbreuk

- Glad haar

- Hittebescherming tot 210°

- Anti-frizz effect

- Kleurbescherming

Steampod packshot

Crème

Verrijkende soepelmakende melk

Koop Verrijkende soepelmakende melk bij jouw dichtstbijzijnde salon