Menu

Soepelmakend Serum

HAARTYPE

  • Beschadigd haar

RESULTATEN

  • Herstellen
  • Anti-Frizz
  • Gladmaken
  • Langdurige gladmaking

INGREDIËNTEN

De beste bescherming gedurende het gladmaken van het haar door de innovatieve Pro-Keratine technologie en door Stoom geactiveerde ingrediënten.

PRO-KERATINE TECHNOLOGIE

Pro-Keratin Technologie is ontworpen om het hart van de vezel te herstellen en te beschermen voor, tijdens en na het gladmaken van het haar.

Ontdek L’Oréal Professionnel's beschermend zachtmakend serum, een gladmakend serum ontwikkeld voor optimale resultaten met de Steampod 3.0 professionele styler en geschikt voor alle haartypes.

Verrijkt met abrikoos en avocado olie, helpt het serum het haar te beschermen en te herstellen dat veel gestijld is met hitte, het laat je punten fizz-free, zacht en natuurlijk glanzend uitzien. De perfecte final touch voor jouw Steampod 3.0 look!

Hoe te gebruiken?

 

We adviseren het Steampod beschermend serum na het stijlen van je haar met de L'Oréal Professionnel SteamPod 3.0 Professionele Styler te gebruiken. Na het gladmaken of waven van je haar met de Steampod 3.0, neem je 1-2 druppels van het product in je handpalmen (afhankelijk van je haartype). Verdeel het product over de haarpunten voor maximale glans, vochtwerend en anti-frizzbescherming. Voor een wavy look kan je ook het serum ook op de vingertoppen aanbrengen en over de waves verdelen voor meer definitie.

Pro Tip: Voeg 1 of 2 druppels van het beschermend serum aan de door Stoom Geactiveerde Melk of Crème (toegepast op vochtig haar voor het gebruik van de Steampod) toe voor extra bescherming, speciaal voor gevoelige delen van het haar.

Haarstijl?

Welke haarstijl je ook kiest, je haar zal sterk en herstelt aanvoelen. Daarnaast zal de serum zorgen voor:

- Frizz control

- Gladmakend effect

- Natuurlijk glans

Steampod packshot

Serum

Beschermend Zachtmakend Serum

Koop Beschermend Zachtmakend Serum bij jouw dichtstbijzijnde salon